Flying superkids
180,00 DKKekskl. gebyr
Søndag den 31. maj 2015

FLYING SUPERKIDS

Flying Superkids flyver i deres showtelt i Aalborg til maj! Glæd jer til et 2-timers top-tunet mix af gymnastik, spring, tumbling, dans & sang – der med garanti begejstrer unge som gamle, store som små.
Dato:
Søndag den 31. maj 2015
Tid:
kl. 11:00
I Showteltet (v. Fjordmarken) Strandvejen 30 9000 Aalborg  
Billetsalget er slut
 
Arrangøren oplyser:
GRATIS KIA FAMILY PARK!

Med KIA Family Park billetten kan man 2 timer inden show komme gratis ind i vores splinternye familie park, hvor børnene kan deltage i workshops med tidligere Flying Superkids gymnaster eller prøve springkræfterne i trampoliner og hoppeborge, mens mor og far hepper med en grill-pølse i hånden.

OBS!! Selvom parken er bemandet og sikkerheden er i top vil alle aktiviter i KIA Family Park være på eget ansvar. Hvis parken er lukket pga. dårligt vejr, vil du blive adviseret per email.

Hovedteltet åbnes 30 minutter før forestillingen, som varer 2 timer inkl. 20 minutters pause.
Der er to typer billetter - Unummererede pladser, som fordeles efter "først-til-mølle"-princippet - Og nummererede "Guldpladser", som er de bedste pladser i hele teltet!
Det bedste sted for børnene er de unummererede pladser helt nede ved scenekanten, som er reserveret til dem. Her vil de få den helt optimale oplevelse af showet.
Børn under 3 år anbefales ikke at se showet, men kan sidde gratis på forældrenes skød.

Der vil før showet, i pausen og efter showet være mulighed for at købe Flying Superkids merchandise og forfriskninger.
Tilbage til oversigt